gastenboek

» Teken het gastenboek

willem buijs  |  13/12/2015

heb hier als leerling paling viller een fantastiese tijd gehad ,dan spreken we over 1965 van de vorige eeuw heb met jan veel wezen jagen en madam was streng maar rechtvaardig hele fijne mensen ook de jeugd die er toen al waren mientje en frank nogmaals bedankt groeten willem buijs vlissingen
willem buijs

Heuvelmans Peter  |  1/08/2015

Ons laatste bezoek was weer een succes, we vierden er op 29/7 onze huwelijksverjaardag ...het was weer uitstekend .Keer op keer is alles top !!Bedankt aan het ganse team van de Siphon, om het ons altijd naar onze zin te maken ,Hopelijk keren we vlug terug vanuit de prov Antwerpen ,is het altijd een hele rit met veel file leed maar toch , het is de moeite . Mvg Peter en Conn
Heuvelmans Peter

Filip en Monia  |  25/07/2015

De Siphon : een prachtige zaak, waar je zeker moet geweest zijn! Lekker eten en eerlijke prijzen. Proficiat aan de eigenaars om na 3 generatie’s de zaak op een uitmuntende manier verder te zetten. Wij komen alvast terug ! Filip en Monia Schoten
Filip en Monia

Dheere Kurt  |  8/06/2015

Reeds 45 jaar kom ik hier,en het is er altijd even lekker! Top en aan een correcte prijs!
Dheere Kurt

koen de somer  |  13/05/2015

goed ontvangen geweest... t was een tijdje geleden. Verbluffende verandering en vriendelijke aandacht door garçons en hierbij nog eens mogen zeer lekker eten , chapeau VOOR JOEN CREW. ( onze buren aan tafels konden deze opmerking ook stafen mbt verbetering) Koen en Natalie
koen de somer

Hausdorff Insa  |  29/10/2014

I was very pleased to find that in the 35 years which passed since my last wonderful visit, your standard has not changed at all. Obviously, the only reason I have not been for so long is because I am now living abroad. I made a special effort to bring my family to Le Siphon, which, despite hearing the many praises before arriving, was still impressed and delighted with the experience. The food was wonderful, including superbly cooked pheasant and of course the best entrecote served anywhere on this planet. The service was professional and made us feel very welcome. Thank you for a memorable evening. Insa Hausdorff
Hausdorff Insa

Frederik & Delphine Theys - De Pourck  |  19/10/2014

Wij kijken alvast terug uit naar het fazantenseizoen!! Fazant a la crème! Eerst een fazantje gekozen.... het bord was zo snel leeg! dan hebben we nog maar eentje genomen.... Zo lekker!!!!! Tot snel. Fré
Frederik & Delphine Theys - De Pourck

pauwels brigitte  |  30/08/2014

Gisteren jullie restaurant bezocht en lekker gegeten met mijn meter het was voor haar het eerste bezoekje aan siphon zij was heel content . komen zeker nog terug vriendelijke groetjes Pauwels Brigitte jannssen sjeannie
pauwels brigitte

Scholer Jean  |  22/08/2014

Une super cuisine une bonne ambiance prix rapport qualité très bon service excellent à recommander.
Scholer Jean

Ghys Raymond  |  9/08/2014

Reeds56 jaar kom ik hier om de paling te eten,neem regelmatig vrienden mee.Hier is het altijd superlekker,goede bediening door een vast team en kraaknet.We hopen nog vele jaren te mogen gaan. Raymond en Tania uit Lint
Ghys Raymond

67 Reviews: Previous | Next
bekijk meer afbeeldingen