gastenboek

» Teken het gastenboek

Cousens Benny  |  17/06/2017

We zijn gisteren 16/06/2017 gaan eten in de siphon en we zijn zeer goed ontvangen geweest het personeel is zeer vriendelijk , Ook de zoon kwam eens goeden dag zeggen tof . De baby kreeft gegrild was zeer lekker als ook de gebakken paling we komen zeker terug . Benny C Lokeren
Cousens Benny

Carrie Meekel  |  20/02/2017

Vanavond voortreffelijk gegeten bij jullie, super gezellige sfeer. Schoon en fris, Vriendelijk personeel en echt heerlijk gegeten. Alles vers bereid, bijzondere combinaties .....kortom, daar komen we zeker voor terug!
Carrie Meekel

Noel  |  2/12/2016

De lekkerste haze patė en paling van de streek
Noel

Pinket Philip  |  22/11/2016

Deze middag langsgeweest, de fazant was subliem, nooit eerder gegeten, proficiat chef, dit was genieten van begin tot einde.
Pinket Philip

DE CONINCK NADINE  |  15/09/2016

Gisteren per toeval (we kwamen fietsen in de buurt) jullie restaurant ontdekt. Zeer vriendelijk ontvangen, het eten was heel lekker en de kelners allemaal zeer vriendelijk. Wij komen ZEKER terug !
DE CONINCK NADINE

Naets Jacques  |  4/06/2016

en steeds komen we met volle goesting terug lekker authentiek eten en dit met een goede bediening;
Naets Jacques

Desmet Jacques  |  30/05/2016

26.05.2016, heerlijk gedineerd in ons favoriete restaurand " Siphon ". Jacques & Kathleen
Desmet Jacques

Hali allal  |  7/04/2016

Awel proficiat jan, da bier ga scoren. Plus geeft een nieuwe invalshoek aan de syphon, trendy en een dynamiek . Dikke duim we!
Hali allal

willem buijs  |  13/12/2015

heb hier als leerling paling viller een fantastiese tijd gehad ,dan spreken we over 1965 van de vorige eeuw heb met jan veel wezen jagen en madam was streng maar rechtvaardig hele fijne mensen ook de jeugd die er toen al waren mientje en frank nogmaals bedankt groeten willem buijs vlissingen
willem buijs

Heuvelmans Peter  |  1/08/2015

Ons laatste bezoek was weer een succes, we vierden er op 29/7 onze huwelijksverjaardag ...het was weer uitstekend .Keer op keer is alles top !!Bedankt aan het ganse team van de Siphon, om het ons altijd naar onze zin te maken ,Hopelijk keren we vlug terug vanuit de prov Antwerpen ,is het altijd een hele rit met veel file leed maar toch , het is de moeite . Mvg Peter en Conn
Heuvelmans Peter

64 Reviews: Previous | Next
bekijk meer afbeeldingen