gastenboek

» Teken het gastenboek

Nathalie Milio  |  31/07/2018

De Siphon, dat is een plek waar nostalgie en traditie hand in hand gaan. Waar je de liefde voor een goede, eerlijke keuken in je bord proeft en gastvrijheid de norm is. Je eet hier de beste garnaalkroketten van heel BelgiŽ en ook de paling is onovertroffen. Niets dan superlatieven dus voor deze sympathieke hoeve waar ik onderweg van of naar zee graag halt houd. Een pluim op de hoed voor het hele team!
Nathalie Milio

Van de Slyeke Hugo  |  15/07/2017

ít was donderdag zoals weleer: schitterend gegeten! De Siphon blijft zowiezo mijn lievelingsrestaurant en al is het tamelijk ver voor ons, we blijven gaan.
Van de Slyeke Hugo

Cousens Benny  |  17/06/2017

We zijn gisteren 16/06/2017 gaan eten in de siphon en we zijn zeer goed ontvangen geweest het personeel is zeer vriendelijk , Ook de zoon kwam eens goeden dag zeggen tof . De baby kreeft gegrild was zeer lekker als ook de gebakken paling we komen zeker terug . Benny C Lokeren
Cousens Benny

Carrie Meekel  |  20/02/2017

Vanavond voortreffelijk gegeten bij jullie, super gezellige sfeer. Schoon en fris, Vriendelijk personeel en echt heerlijk gegeten. Alles vers bereid, bijzondere combinaties .....kortom, daar komen we zeker voor terug!
Carrie Meekel

Noel  |  2/12/2016

De lekkerste haze patė en paling van de streek
Noel

Pinket Philip  |  22/11/2016

Deze middag langsgeweest, de fazant was subliem, nooit eerder gegeten, proficiat chef, dit was genieten van begin tot einde.
Pinket Philip

DE CONINCK NADINE  |  15/09/2016

Gisteren per toeval (we kwamen fietsen in de buurt) jullie restaurant ontdekt. Zeer vriendelijk ontvangen, het eten was heel lekker en de kelners allemaal zeer vriendelijk. Wij komen ZEKER terug !
DE CONINCK NADINE

Naets Jacques  |  4/06/2016

en steeds komen we met volle goesting terug lekker authentiek eten en dit met een goede bediening;
Naets Jacques

Desmet Jacques  |  30/05/2016

26.05.2016, heerlijk gedineerd in ons favoriete restaurand " Siphon ". Jacques & Kathleen
Desmet Jacques

Hali allal  |  7/04/2016

Awel proficiat jan, da bier ga scoren. Plus geeft een nieuwe invalshoek aan de syphon, trendy en een dynamiek . Dikke duim we!
Hali allal

67 Reviews: Previous | Next
bekijk meer afbeeldingen